Fejktaxi i vådliga farter genom Stockholm

Samma youtubekonto som la upp en film på en BMW M3 F80 som kraschade efter en våldsam nattkörning genom huvudstaden har nu fortsatt sitt härjande genom att tejpa upp en bil som en låtsas-taxi och ge stålet på motsvarande respektlösa sätt.  Vi kan konstatera att taxichauffören således har mjukisbyxor (du som förstår förstår). Se filmen nedan!

Taxiföretaget i fråga är inte alls nöjda och kommenterar själva under filmen:
../ “tar avstånd från klippet och det som klippet visar. Personen som har kontot där filmklippet visas finns inte bland våra anställda eller ägare och bilen han kör har inte heller någon anknytning till “../..”. Det här har genomförts helt utan vårt medgivande.”
Aftonbladet har pratat med personen bakom youtubekontot som jobbar som fotograf. Han påstår att han anlitats av taxiföretaget för att producera en utbildningsfilm. Han menar att det i slutändan inte “blev riktigt som alla hade tänkt sig”.

Samma Youtubekonto la upp filmen på en BMW M3 F80 som kraschade efter en vansinneskörning

En annan Stockholms-taxi blev viral hösten 2009 – vem kan glömma “en stackars fågel“-filmen?

Missa inte heller gårdagens “succé” där en person ska visa sig på styva linan men sladdar hårt in i ett träd med sin AMG…

Delad nyhet är dubbel glädje!