Unik Mini Cooper premiärvisad

Paul Coene från Göteborg premiärvisade i påskhelgen sin ombyggda Mini Cooper med tillnamnet Revolution. En känd bil i ny skepnad!

Du som hängt med i stylingsvängarna kanske minns en lila Mini Cooper, som vann Peoples Choice-priset på Bilsport Performance & Custom Motor Show för några år sedan. Det här är samma bil – fast i helt ny tappning, totalt ombyggd av bilbyggaren och proffslackeraren Paul Coene på företaget CC PaintWorX. Byggaren har använt mängder av kolfiber in i minsta detalj. Bygget får du läsa allt om i nästa Street Xtreme som kommer i början av maj!

Så här såg bilen ut i förra versionen, när David “Mr Fun” Persson byggt den. Här är den utställd på Max Powers träff i England sommaren 2005.
Foto: Bo Lundvang, sportbilen.se/Street Xtreme

Delad nyhet är dubbel glädje!