Top Gear gratis på ny streamingkanal

För många motorintresserade och bilentusiaster är brittiska Top Gear utan tvekan världens bästa bilprogram – från den 15 augusti kan nu alla fans av blankt krom, vrålande motorer och bitsk brittisk humor njuta av Top Gear dygnet runt på Pluto TV, en tjänst för gratis streaming.

Från racerbanor och blixtsnabba ”supercars” till roadtrips i rostiga skrothögar tar Top Gear tittarna på en resa som hyllar bilen i alla dess former och utföranden.

Top Gear sändes första gången redan 1977 och har blivit en succé världen över tack vare sin unika blandning av fakta och humor, alltid med glimten i ögat. Den nya Top Gear-kanalen på Pluto TV kommer visa en blandning av nyare säsonger ledda av Matt LeBlanc (Friends) och äldre säsonger med de ikoniska presentatörerna Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May.

Top Gear är ett format som fansen lärt sig älska och känna igen. Ett stående inslag i programmet är The Stig – en anonym racerförare som testar kraftfulla bilar på ett flygfält i England där kända skådespelare och andra gäster också får pröva på att sätta hastighetsrekord. Top Gear-värdarna tar sig också ofta an komplicerade utmaningar där de kör långa sträckor i spektakulära, unika och ofta minst sagt konstiga bilar.

“Vi är väldigt glada över att vi nu kan presentera Top Gear kanalen på Pluto TV. Som världens mest ikoniska motorprogram har Top Gear fängslat tittarna i årtionden med sin unika blandning av underhållning och expertis. Med en blandning av klassiska säsonger med Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May, samt nyare avsnitt med Matt LeBlanc, kommer den här kanalen bli ett måste för alla bilentusiaster. Nu när vi adderar Top Gear till Pluto TV förbättrar vi ytterligare vårt redan mångsidiga och starka innehåll”, säger Jesper Dahl, General Manager för Pluto TV i Central- och Nordeuropa.

Pluto TV, som redan har över 150 kanaler med gratis underhållning, har säkrat de exklusiva FAST-rättigheterna för den nya Top Gear-kanalen. Kanalen kommer att erbjuda en stark blandning av klassiska episoder och avsnitt från nyare säsonger, dock inte den allra senaste säsongen.

Här kan du se pluto.tv

Direktlänk till Top Gear-avsnitten

Källa: Paramount

Delad nyhet är dubbel glädje!