Ford lanserar en ny rallyinspirerad Mustang Mach-E Rally

För första gången visades den nya rallyinspirerade Mustang Mach-E Rally upp på Goodwood Festival of Speed i Storbritannien. Det är första gången i bilmodellens nästan 60-åriga historia som en modell utvecklad för tuffare vägunderlag nu lanseras.

Goodwood Festival of Speed hålls årligen nära Chichester i Storbritannien. I år såg åskådarna den första rallyinspirerade helelektriska suven när den körde det ikoniska backloppet som arrangeras på festivalen. Rallyföraren Ott Tänak satt bakom ratten i Mustang Mach-E Rally. Han är för närvarande förare av M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 och tidigare WRC-vinnare.

Mustang Mach-E Rally, den första rallyinspirerade 5-sitsiga Ford Mustang som någonsin utvecklats, kommer att bli tillgänglig i USA och Europa.

Delad nyhet är dubbel glädje!