Grisrosa Ken Block-Porsche: Hoonipigasus

Ken Block kommer återigen ladda fullt upp för Pikes Peak, något han senast gjorde med sin Mustang Hoonicorn. Den här gången föll valet på en Porsche 911 SVSR med 1.400 hk, fyrhjulsdrivning och 1.000 kilo! Se mer här under.

Bygget har han satt ihop tillsammans med BBi Autosport och Mobil 1, med målet att vinna sin klass i det 100:e Pikes Peak International Hill Climb som körs i år.

Den som satt dekoren är Trouble (Trevor) Andrew, även känd under artistnamnet Gucci Ghost. Den är en hyllning till den i år 50-årsjubilerande Porsche 917/20 -71 som var döpt till “Pink Pig” som gjorde stort genomslag på Le Mans.

Så här kan det se ut när Ken Block kör upp för Pikes Peak:

På den här sidan kan du se alla Ken Blocks Gymkhana-filmer

 

Delad nyhet är dubbel glädje!