Drömbilen för dig

Många av oss drömmer om att få köra en riktigt snabb och snygg bil. Det är en oslagbar känsla att glida fram i en sportig bil. Den är inte bara skön att köra, utan väcker också uppmärksamhet. Du får uppleva frihet och körglädje när du susar fram på vägarna. 

Fiat 500 – en liten bil med stort självförtroende 

Många av oss förknippar Fiat 500 med Italien tillsammans med spaghetti och glass. En liten och smidig bil att köra genom de trånga gatorna i Italiens städer. I de större städerna är det ont om parkeringar dessutom, så det gäller att få in en bil på liten yta. Modellen var tänkt som en enkel och billig bil men blev snabbt populär hos den breda massan. Även utanför landets gränser har den lilla modellen av Fiat blivit enormt populär. 

Alfa Romeo 

Det är stor efterfrågan på Alfa Romeo, även om efterfrågan har gått lite upp och ner genom åren. Här hittar du modeller som passar både den lite större barnfamiljen, men också den yngre publiken som vill köra en sportig bil med stor körglädje. Alfa Romeo har varit kända för sin bakhjulsdrift som kanske inte alltid passar i vårt skandinaviska klimat. 

Italienska sportbilar 

Italienarna är ofta intresserade av motorsport och snabba bilar. Italienska lyxbilar har blivit en stor exportprodukt. Många kända racerförare kommer dessutom från Italien. 

Ferrari – en självklar favorit 

Klassikern Ferrari är ett bilmärke vars skapare är Enzo Ferrari och ingick i Fiat-koncernen tidigare, men numera är det en egen koncern. Tillverkningen sker nära Modena, som ligger i norra Italien, där du återfinner en hel del av den italienska tillverkningsindustrin. Bilen förknippas för många av oss med Formel 1. En sport med ett stort publikintresse och många turister som planerar ledigheterna efter Formel 1-loppen. 

Maserati – en riktig lyxbil 

Även Maserati tillverkas i Bologna i norra Italien. Det var tre bröder som startade fabriken och de döpte modellerna efter olika vindar som till exempel Bora, Mistral och Levante. I början skapade Maserati endast racerbilar, men nu skapas det bilar för alla tillfällen inom märket. 

Familjebil – SUV 

Det är inte många som tänkt Maserati som familjebil och SUV, men Maserati har hängt med i svängarna och det finns en efterfråga på en praktisk familjebil. Även SUV-modellerna har ett högt pris, men håller extremt hög kvalitet för den som har ekonomi för att köpa bilen. Naturligtvis tar de efter säkerhetstänket från de snabba sportbilarna och har skapat en säker, men också snygg SUV. 

Drömmer du om ny bil men har inte en oändlig budget? Kolla in här så kommer du garanterat hitta en bil som passar just dig till ett rimligt pris! 

Delad nyhet är dubbel glädje!