Vila i frid, David “Mr Fun” Persson

Bilbyggaren och trefaldiga “Peoples Choice”-vinnaren från Elmia, David Persson, har avlidit 38 år gammal. Han levde i många år med obotliga hjärntumörer och det blev ett stort rabalder när han plötsligt friskförklarades mot alla odds. Han valde att leva livet fullt ut och deltog i Gumball-rallyt och samlade in många tusen kronor till barncancerfonden, men i Blekinge Läns Tidning skriver man idag att hans kropp inte orkade längre. Nyligen blev han sämre och det gick utför fort.
Vi kommer minnas David som en person som kämpade hårt trots sina kroppsliga motgångar och för många var han och kommer förbli en förebild inom kreativt bilbyggande. Och på sista raden ett bevis för att man inte ska döma någon efter hur den väljer att se ut.

Film från Elmia 2017:

Delad nyhet är dubbel glädje!