Lego släpper GR Supra – men hur ser den ut egentligen?

Pixelkonst i all ära, men ibland hade det behövts något fler byggstenar för att få till en fungerande helhet… Som i det här fallet där Lego har återskapat de böljande linjerna på Toyota GR Supra – i alla fall står det att det är den modellen. Se fler bilder här under!

299 bitar sätts ihop och hamnar de rätt blir det så här fagert!  Den strikt knallgula replikan mäter 4 cm på höjden, 16 cm på längden och 7 cm på bredden. Inuti ryms precis två små legogubbar (eller legotanter, eller kanske lego-hens).

Det enda som inte avskräcker är priset på 259:-, den finns att beställa på Legos hemsida.

Andra Lego-modeller som kanske lockar är Koenigsegg Jesko, McLaren Elva – och Audi Sport quattro S1. Alla lite fulare än originalet, men mycket mycket billigare.

Delad nyhet är dubbel glädje!