Porsche i plurret!

Porsche-älskaren Chris Labrooy har en märklig uttrycksform när det kommer till sin konst. Klassiska Porsche-modeller hängande från träden, sänkta i poolen, omformade med lekfulla detaljer. Se film och bilder här!

Bilar och senare bildesign har alltid varit Chris Labrooys stora intresse. Den nu 40-åriga skotten såg tidigt ett avsnitt av Top Gear om Royal Collage of Art och då bestämde han sig målinriktat för att en dag gå där.

Idag jobbar han med just design och har kunder som British Airways, Nike och Apple, men Porsche ligger honom varmt om hjärtat och många fans av märket har säkert redan sett hans surrealistiska konst.
– Jag övergick till den digitala världen efter att ha sett framstegen inom teknik där, förklarar han.
– Jag gick från att göra konkreta, fysiska objekt till att göra fotorealistiska bilder. Vad jag lyckades göra i den digitala världen var att fånga dessa objekt – göra dem på ett realistiskt sätt – men med CGI och alla dessa nya digitala verktyg fanns det ingen gräns för min fantasi. Jag kunde skapa vilken miljö som helst och placera alla objekt i det sammanhanget.

Här samlar vi några av hans bilder och i filmen nedan får du veta mer om honom och hans stora Porsche-intresse! Själv kör han en Guards Red Cayman GTS 4.0 som enligt honom är hans perfekta bil.
– Eftersom jag jobbar hemifrån behöver jag inte pendla, så merparten av min körning är för ren njutning och Cayman är idealisk för det. Vi är välsignade med fantastiska vägar här och den är kompakt nog för att passa miljön och landskapet.

Delad nyhet är dubbel glädje!