Alpine bjuder in till personlig livesändning sju dagar i veckan

Nu kan Alpine A110 ses och upptäckas virtuellt. En dedikerad Alpine-rådgivare guidar kunden personligen runt bilen direkt hemifrån och frågor kan besvaras direkt. Alpine Online Showroom erbjuder ett personligt anpassat besök. 

Alpine har lanserat ett nytt digitalt verktyg som gör det möjligt för konsumenten att upptäcka och undersöka sitt potentiella inköp hemifrån; Alpine Online Showroom. Konsumenten får möjlighet att se och uppleva Alpine-modellerna tillsammans med en Alpine-rådgivare i realtid. Det digitala showroomet nås från Alpines webbsida där besökaren kan gå in på sidan för ett enskilt möte och bli guidad runt bilen och ta del av detaljerad information. Besökaren har också möjligheten att boka in ett möte och återkomma vid ett senare tillfälle.

A110 Légende och A110S “on display”

Alpine-rådgivarna har tillgång till två fysiska A110-versioner – A110 Légende och A110S – Alla yttre och inre detaljer av bilen kan visas, vilket ger en mer engagerande upplevelse. Rådgivaren ger samma höga service som vid ett personligt besök.

Alpine Online Showroom är öppet sju dagar i veckan, med öppettider som passar kunderna från lunchtid fram till 20:00. Demonstrationerna äger rum i en särskild anläggning belägen vid Thruxton Motorsport i Storbritannien.

Besök Alpine Online Showroom på www.alpinecars.com/en/alpine-online-showroom

Delad nyhet är dubbel glädje!