Meca hämtar och lämnar bilen som ska servas på många av sina verkstäder

Med anledning av Covid-19 erbjuder nu många av MECAs verkstäder hämta & lämna service. Det innebär att bilägaren inte behöver ta sig till verkstaden men ändå får sin bil servad eller reparerad tack vare att verkstaden hämtar bilen.

– Det gäller att kunna anpassa sig efter de behov som uppstår och visa respekt inför den förändrade situation vi är i nu. Bilägaren är alltid vår högsta prioritering och kan vi underlätta för dem ska vi göra det, säger Johan Christersson Kedjechef MECA.

Hämta & lämna servicen är en av många försiktighetsåtgärder som MECA inför. Verkstäderna arbetar vidare och följer Folkhälsomyndighetens råd framåt. Vi förstår att bilen är ett viktigt transportmedel för många privatpersoner och företag, och i dessa tider kanske till och med ännu viktigare. Verkstädernas jobb är direkt avgörande för att infrastrukturen ska fungera som tidigare och utan fungerade fordon stannar Sverige.

Möjligheten att boka hämta & lämna service görs via www.meca.se men även via 0771-114114. Du kan läsa mer om övriga åtgärder på www.meca.se/bilagare/coronaatgarder.

Källa: Meca

Delad nyhet är dubbel glädje!