Igår öppnade Alpine Cars i Stockholm

Alpine Cars öppnade sitt exklusiva center i Norden hos Bilia Segeltorp igår den 8 maj med två Alpine A110-modeller aktuella från start.

Alpine Cars fortsätter expandera globalt och nu har Nordens första Alpine Centre öppnats tillsammans med Bilia Segeltorp, söder om Stockholm.

Bilhallen är helt nybyggd och följer Alpines globala koncept med digital teknik tillsammans med traditionella säljmetoder, där kundrelationen är i fokus. Speciellt utbildade rådgivare och tekniker tar hand om kunden för bästa kundbemötande.

Två ikoniska modeller av Alpine presenteras på Alpine Centre Stockholm i år: A110 Pure och A110 Légende, som lever upp till de tidlösa principerna lätthet, smidighet och kompakta mått. Bägge modellerna delar aluminium-konstruktionen, en 252 hk stark 1,8-liters mittmonterad motor, en sjuväxlad dubbelkopplingslåda med våtkoppling och dubbla triangellänkar fram och bak.

”Äntligen har vi glädjen att tillsammans med Bilia presentera Nordens första Alpine Centre. I samband med det tar vi nästa steg i Alpines återkomst på den svenska marknaden. Bilia har rätt förutsättningar, läge och engagemang för att nå framgång när vi nu re-lanserar ett anrikt sportbilsmärke som Alpine”, säger Diederik Mol, VD Renault Nordic AB.

Redan i januari öppnade orderböckerna och den första Alpinekunden i Norden fick sin bil levererad i april.

Källa: Renault

Delad nyhet är dubbel glädje!