Alpine lanseras i Sverige

Alpine Cars öppnar ett exklusivt Alpine Centre i Sverige, Alpine Centre Stockholm, tillsammans med Bilia Segeltorp. Sverigepremiären sker nu i maj.

Alpine Cars expanderar och öppnar Nordens första Alpine Centre i Sverige tillsammans med Bilia. Företaget placeras i Segeltorp i södra Stockholm. På anläggningen möts kunden av särskilt utbildade rådgivare och tekniker för att möta kundernas höga förväntningar. Invigningen av Alpine Centre Stockholm är planerad till hösten 2018.

“Det är med glädje vi tillsammans med Bilia Segeltorp presenterar Nordens första Alpine Centre. Hos Bilia finns de rätta förutsättningarna, med rätt läge och engagemang, för att nå framgång när vi nu återlanserar ett anrikt sportbilsvarumärke som Alpine”, säger Diederik Mol, VD Renault Nordic AB.

Två ikoniska modeller av Alpine presenteras på Alpine Centre Stockholm i år: A110 Pure och A110 Légende, som lever upp till de tidlösa principerna lätthet, smidighet och kompakta mått. Bägge modeller delar aluminiumkonstruktionen, själva motorn i bilen, en 252 hk stark 1,8-liters mittmonterad motor, en sjuväxlad dubbelkopplingslåda och dubbla triangellänkar fram och bak.

“Vi vet att många människor har väntat på den här bilen. När vi öppnade förhandsbokningarna för övriga Europa reserverades samtliga 1.955 Premiere Edition-bilar inom ett par dagar. Vi tror att A110 är ett unikt erbjudande på marknaden och väntar oss ett varmt mottagande även av svenska sportbilsentusiaster när bilen börjar säljas i Sverige”, säger Regis Fricotte, Alpine Commercial Director

Intresserade kan hitta senaste nytt om Alpine och allt som rör märket på en mobil Alpine Cars-app (laddas ner via App Store eller Google Play) där man också kan reservera sin bil.

Söndagen den 20 maj är det Sverigepremiär för Alpine som visas upp på Gärdesloppet på Djurgården i Stockholm.

Källa: Renault

Delad nyhet är dubbel glädje!