Sommardäcksäsongen – välj fälgar i trendig färg

Sommarsäsongen för däck och fälgar handlar om att våga vara unik och sticka ut i mängden. För att vara riktigt trendig bör du satsa på fälgar och däck som syns, särskilt om du har en sportigare, tuffare bil. Att lyfta fram och synas är trendkonceptet för sommaren 2023.

Vita fälgar för dig som vågar – Det handlar inte bara om modellen utan om färgen du väljer på dina fälgar. Visst kan det verka lite opraktiskt men det kommer definitivt få din bil att både se elegant och snygg ut. Ska du på en motorträff bland mängder av andra sportiga och fräna bilar vill det till att synas. Vita fälgar kommer garanterat att ge den effekten.

Bronsfärgade fälgar, det nya svarta – Men det är inte alla bilar som passar med vita fälgar. Fälgarna ska inte bara sticka ut i mängden, de måste givetvis komplettera och lyfta bilens design och färg. Här kan bronsfärgade fälgar ge ett exklusivt och läckert intryck.

Lyxigt guldfärgade fälgar – Om vitt och brons inte passar din bil kan vi garantera att ett set med guldfärgade fälgar kommer att vara pricken över i:et. Guld är alltid förknippat med lyx. Vill du att din bil ska glänsa på nästa träff eller när du glider genom stan då är det här färgen du ska välja.

Svarta fälgar med koppar – Svart är alltid stilrent och ett säkert kort. Satsar du dessutom på fälgar som har detaljer i koppar lär du garanterat synas. Inte bara trendigt, utan otroligt häftigt.

Snygga fälgar kräver snygga sommardäck

Det är dock inte bara fälgarna som ska vara snygga. En sak som kan få en fälg att se medioker ut är fula däck. Välj dessutom gärna fälgar och sommardäck som är lite bredare, något du kan köpa hos ABS Wheels. För det spelar ingen roll hur läckra fälgar du än köper, är däcken för smala kommer bilen aldrig få rätt look.

Delad nyhet är dubbel glädje!