Polestar 3: Bilder och svenska priser

Elektriska prestandabilsmärket Polestar har publik premiär för sin helt nya modell, SUV:en Polestar 3. I samband med eCarExpo på Svenska Mässan kan allmänheten uppleva bilen i Polestars hemstad Göteborg den 2–4 december i år. Se bilder och priser på svenska marknaden här nedanför!

”Vi visar Polestar 3 för allmänheten för första gången i Göteborg. Det är fantastiskt att kunna göra det i vår hemstad där den är designad och utvecklad. Den här bilen representerar Polestars framtid och framtiden för den elektriska SUV:en”, säger Thomas Ingenlath, vd på Polestar.

Polestar 3 är SUV:en för den elektriska tidsåldern med innovativa lösningar, aerodynamisk design, kompetenta köregenskaper, avancerade säkerhetsfunktioner och med material inuti bilen som noga har valts ut för sina hållbarhetsegenskaper. Batteriet har en kapacitet på 111 kWh och kan laddas med 250 kW snabbladdning. Räckvidden är upp till 610 km (WLTP)*.

Redan nu går det att beställa nya Polestar 3 som har riklig standardutrustning. Grundpriset i Sverige är från 970 000 kronor och förmånsvärdet är från 8 611 kronor brutto per månad, eller 4 306 kronor netto per månad vid 50 procent marginalskatt**.

Källa: Polestar

Delad nyhet är dubbel glädje!