Elon Musks senaste kassako: parfymen “Bränt Hår”

Att Elon Musk kan sälja vad som helst för vilka pengar som helst har vi sett tidigare. Teslas tequila för 250 dollar, eldkastare för 500 dollar och röda silkesskjorts för 69.420 dollar är några exempel. Nu är hans senaste produkt här, och 20.000 beställde den inom loppet av några timmar.

“Burnt Hair” är namnet, lukten är ännu okänd eftersom den ska börja levereras först tidigt 2023. Men namnet antyder väl inriktningen… Citatet på beställningssidan har ett passande citat:
“Precis som att luta sig över ljuset vid middagsbordet, men utan allt det hårda jobbet”

Det ska vara en “omnigender”-produkt som alltså passar både han, hon och hen, för hur kan doften av bränt hår kopplas till något särskilt kön?

Priset är 100 dollar och man kan på Elon-manér betala i Dogecoins, den kryptovaluta som Tesla köpt in sig på för stora pengar. Man kan handla det mesta i Teslas shop för den något märkliga valutan.

Efter att produkten lanserades rasslade det snabbt iväg 10.000 beställningar, några timmar senare hade 20.000 förbokat sitt Brända Hår. Avsändaren är inte Tesla i detta fall utan Elons tunnelgrävar-företag The Boring Company. En sak är säker, det blir aldrig boring när det handlar om Elon och company.

> Här kan du beställa parfymen

Delad nyhet är dubbel glädje!