Nytt Lamborghini-showroom i Stockholm – här är bilderna

Semler Premium har öppnat sitt andra showroom för Lamborghini i Sverige, denna gång i Stockholm. Här hittar du bilder inifrån och utifrån den nya anläggningen!

Pressmeddelande från Lamborghini

Automobili Lamborghini har officiellt öppnat ett nytt showroom i Stockholm: denna andra återförsäljare för Sverige i huvudstaden ansluter till Lamborghinis första franchiseplats i Malmö. Båda återförsäljarna drivs av Semler Premium, en specialiserad lyx- och supersportbilsgrupp.

“Detta är en viktig expansion för Lamborghini på vår skandinaviska marknad, som har sett en stark och konsekvent tillväxt i försäljning och varumärkesentusiasm under det senaste decenniet”, säger Francesco Cresci, Automobili Lamborghini EMEA Regional Director, som deltog i showroomets officiella invigningsevenemang med över 100 inbjudna kunder och VIP-gäster. “Denna andra återförsäljare skapar en expansiv Lamborghini-miljö för vårt växande antal svenska kunder, som är entusiastiska över Huracán Tecnica som presenteras här såväl som våra supersportmodeller och naturligtvis Urus.”

Inrymt i en helt ny anläggning ligger det nya showroomet och eftermarknadscenter strax norr om Stockholm utanför E4, vilket gör det lätt att ta sig från både centrum och Arlanda flygplats.

”Vår nya återförsäljare i Stockholm är bara början på vår satsning på den skandinaviska marknaden. Vi ser en ökande efterfrågan på Lamborghini-produkter i vår region, och vårt nya showroom för upplevelsen närmare både befintliga och framtida skandinaviska Lamborghini-ägare, säger Johan Mårtensson, chef på Semler Premium Sweden, auktoriserad återförsäljare.

Det nya utställningsrummet på 424 kvadratmeter är designat som en 360-gradersupplevelse för bilentusiasten. Lamborghini-utbildade experter guidar kunder genom ett brett utbud av nya och begagnade Lamborghini-modeller med ett specialområde för Ad Personam, anpassningsprogrammet som låter ägare personifiera sin nya bil med praktiskt taget obegränsade lackmöjligheter samt läder, anpassade sömmar, kolfiberelement och många fler exklusiva alternativ. Den nya återförsäljarens auktoriserade servicecenter förser även ägare i regionen med fullständiga efterförsäljningsfaciliteter.

”Vår ambition med Stockholms showroom är att skapa den ultimata destinationen för den befintliga och framtida Lamborghini-entusiasten. Det är ett upplevelsecenter där vi välkomnar potentiella kunder och de som vill uppskatta de fantastiska sportbilarna i Lamborghinis utbud: det är en plats där du kan hitta inspiration till din framtida drömbil, säger Johan Mårtensson.

Det finns nu 74 Lamborghini-återförsäljare i EMEA-regionen, med 179 på global nivå.

Källa: Lamborghini

Delad nyhet är dubbel glädje!