Första elbilen från Cupra visas på tisdag

Med lanseringen av varumärkets första 100% eldrivna modell, CUPRA Born, kliver CUPRA in i en ny era och utmanar marknaden med en kombination av elektrifiering och prestanda.

Release från Cupra

CUPRA Born blir impulsen som leder företagets elektriska offensiv, med avancerade drivlinor i kombination med den senaste batteritekniken levererar modellen omedelbar prestanda och en enastående design som sticker ut.

Följ den digitala världspremiären nästa tisdag den 25 maj, kl 12:00 via YouTube ,https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ, samt på CUPRAs sociala mediekanaler: Twitter (@CUPRA) och LinkedIn (CUPRA).

Världspremiären av CUPRA Born kommer att genomföras på ett okonventionellt sätt. Avtäckningen av den helelektriska modellen länkas ihop med att Primavera Sounds presenterar sin line-up av artister som kommer att spela på musikfestivalen 2022. CUPRA och Primavera Sound går samman i ett nära samarbete som syftar till att inspirera hela världen från Barcelona.

Delad nyhet är dubbel glädje!