De senaste och bästa bilspelen för mobilen

Vem älskar inte att susa fram längs en lagom krokig väg i en nercabbad sportbil? Det är förmodligen det bästa sättet att köra bil och något alla borde prova på vid något tillfälle i livet, oavsett om du köper en egen bil eller bara hyr ett fordon för helgen.

Adrenalinet, friheten och känslan av att köra en riktigt stark och snabb bil är helt enkelt svårslagen och kan pigga upp vilken halvtrist dag som helst. Men det är inte alltid plånboken eller omständigheterna tillåter en bilsemester i en raffig sportbil. Eller så är det helt enkelt vinter, och cabbarna står tryggt i garagen i väntan på varmare tider. Då kan man passa på att få en liten adrenalinkick via mobilen i stället! Här tipsar vi om de bästa och senaste bilspelen till mobilen, som ger dig en fartfylld upplevelse i miniatyrformat – kanske där du sitter på pendeltåget eller när du väntar på bussen.  
Innan vi går till saken vill vi tipsa om ett annat sätt att få vardagen att bjuda in lite spänning. Många som älskar fartfyllda upplevelser hittar även spänningen i underhållande slottar och online-casinon. Genom att spela ansvarsfullt kan man få en stunds härlig förströelse. Det hela blir betydligt roligare om man trycker gasen i botten med en bonus från Kolikkopelit, där mängder av heta gratissnurr och bonusar väntar.

Asphalt 9: Legends
Serien Asphalt är förmodligen den äldsta och mest välkända serien av fartfyllda bilspel för mobila enheter. Det första spelet utkom redan 2004, och Legends är den nionde och senaste delen i serien. Här har utvecklarna verkligen tagit saker och ting till sin spets och utnyttjar all modern teknik i dagens mobiltelefoner för att skapa en realistisk och omslutande upplevelse. Nostalgiker som minns klassikern Need for Speed, med hela 18 titlar i serien, uppskattar garanterat Legends arkadkänsla. Polisjakter är en återkommande del i spelet och det finns flera coola banor som är utformade utifrån verkliga platser runt om i världen. En garanterad favorit i alla mobiler som tillhör sportbilsälskaren!

Motorsport Manager Online
I stark kontrast till den lättspelade och snabbtillgängliga racingen i Legends kommer här en Formel 1 manager vid namn Motorsport Manager Online. Detta är en dröm för Formel 1-älskaren, där man bygger och driver sitt eget Formel 1-lag. Här får spelarna köpa spelare, utveckla bildelar och hantera sina strategier över en tävlingshelg. En detaljrik 3D-modell återspelar tävlingsbanorna med härlig noggrannhet, tillsammans med snygg grafik i menyerna. Precis som i klassikern Football Manager anknyter spelet till verkligheten med riktiga namn och lag, i det här fallet med mästerskapen Formula E där både team och förare känns igen.

Rush Rally 3
Till sist har vi ett spel för rallyälskaren som vill se leran stänka och inte räds att köra i diket. Rush Rally 3 presenterar konsoll-känslan på mobilen i ett actionspäckat rallyspel som inte lämnar någon oberörd. Här hittar du över 70 banor på asfalt, snö, grus och lera. De olika väderförhållandena och till och med nattbanor skänker en extra utmaning. Självklart kan man anpassa pekskärmens kontroller efter behov och vill man tävla mot andra entusiaster står multiplayerläget redo. Kör hårt!
Delad nyhet är dubbel glädje!