Ingen Custom Motor Show på Elmia påsken 2021

Det var tänkt att bli påskmässans 50:e i ordningen – men så kom en pandemi i vägen. Årets påskmässa frös förstås inne och ersattes med en lång livesändning där årets byggen presenterades. Idag kom det förväntade beslutet att även 2021 måste ställas in. Men helt utan aktiviteter blir det förstås inte!

Det blir en “digital upplevelse” av 2021 års Bilsport Performance & Custom Motor Show, det är helt enkelt omöjligt att under pågående pandemi föra samman 80.000 personer till Elmia-hallarna som det är brukligt om påskarna. Det är budskapet vi nås av idag.

Säkerheten går först och nu har teamet bakom mässan mer tid på sig att planera digitala aktiviteter som utlovas rocka hårt. Så se till att ha bokmärket redo när datumet närmar sig påskhelgen 2-5 april 2021 -> custommotorshow.se

Så här såg det ut 2018:

Klipp från Påsksladden 2019:

Delad nyhet är dubbel glädje!