DJI och Mercedes-Benz EQ Formula E-team i samarbete

DJI kommer att förse Mercedes-Benz EQ Formula E Team med senaste flygbilderna och kreativ kamerateknik för att få racingfans närmare action på och utanför banan. Spana in en teaser här!

DJI blir officiell teamleverantör för Mercedes-Benz EQ Formula E Team.

Teamets Ian James: ”Vi tittar ständigt på innovativa sätt att föra våra fans närmare oss. I våra samtal med DJI upptäckte vi snart att vi delar samma värderingar som teknikföretag, båda pressar gränserna för vad som är tekniskt genomförbart. ”
Basile David: ”De gemensamma värdena för de två varumärkena – som driver förändring och framsteg genom innovation och strävan efter excellens genom samarbete – kommer att göra det möjligt för oss att ta kreativt berättande till nya höjder och ge en ny och uppslukande tittarupplevelse för motorsportfans runt om i världen. värld.”

DJI, den senaste officiella leverantören till Mercedes-Benz EQ Formula E Team, är det främsta valet för flygbilder och kreativ kamerateknik över hela världen. Mercedes-Benz EQ Formula E Team kommer att använda ett brett utbud av DJI-produkter för att föra fans närmare action genom digitalt innehåll både på och utanför banan. Drivna av en passion för ständig innovation kommer de två företagen att ta med sig revolutionerande produkter och kreativ berättande i Formel E-racing.

Sedan Mexico City E-Prix har Mercedes-Benz EQ Formula E Team använt DJI-produkter som DJI Action-kameran.

“DJI är glada att arbeta med Mercedes-Benz EQ Formula E Team och att vara en del av en av världens ledande motorsportserier.”, säger Basile David, chef för partnerskap på DJI.
”De gemensamma värdena för de två varumärkena – som driver förändring och framsteg genom innovation och strävan efter excellens genom samarbete – gör det möjligt för oss att ta kreativ berättande till nya höjder. Bilderna från DJI: s drönare och handhållna kamerateknik kommer att möjliggöra en ny och uppslukande tittarupplevelse för fans av Mercedes-Benz EQ Formula E Team samt motorsportentusiaster runt om i världen. ”

Källa: DJI

Delad nyhet är dubbel glädje!