Corona: SEMA Show 2020 inställt

Bilbranschens stora eftermarknadsmässa SEMA Show i Las Vegas har liksom det mesta annat i år nu ställts in. För bara en månad sedan höll man fanan högt och rapporterade tusentals bokade utställare till eventet som skulle dragit igång den 3 november – men nu gick det inte längre.

Den tidigare förhoppningen var att man kunde ha en “Corona-anpassad” version av SEMA Show, men rädslan för förlängda restriktioner och svårigheten att få den kringservice som krävs satte den slutliga käppen i hjulet.

För ett par veckor sedan hade staten Nevada drygt 22.000 bekräftade fall av Corona, nu har den siffran snabbt stigit till över 50.000 smittade och 890 döda. Kurvan stiger fortfarande.

Organisationen bakom SEMA Show hoppas kunna arrangera någon form av digital version med livesända inslag likt Bilsport Performance & Custom Motor Show i påskas.

Så här såg SEMA Show ut i fjol:

Delad nyhet är dubbel glädje!