Idag klockan 13.00 kan DU parkera nya Huracán Evo RWD Spyder på uppfarten!

Lamborghini är första biltillverkaren med en helt ny typ av lanseringsmodell. När nya Lamborghini Huracán Evo RWD Spyder ska visas upp är det inte på någon bilsalong långt bort utan precis framför nyllet på dig där du är.

Det är AR, Augmented Reality, som är Lamborghinis lösning när den nya bakhjulsdrivna “supercabben” ska presenteras idag klockan 13.00 på www.lamborghini.com. Genom Apples AR Quick Look kan man blanda uppspelat material i 3d med bilden som din iPhone eller iPad tar med kameran i realtid. Du kommer kunna gå runt bilen och se den i sina rätta proportioner eller mindre om du vill. Parkera den i garaget, på gräsmattan eller kanske skrivbordet? Man kommer kunna rotera bilen som man vill och se både ut- och insida med hög fotorealism.

Så här gör du:
Surfa med din iPhone 6 eller senare (krav iOS 11 och A9-processor), iPad gen 5 eller senare, iPad Mini 5>, iPad Air 3> eller iPod Touch 7>  till www.lamborghini.com klockan 13.00 idag torsdag. Klicka på “See in AR” så kan du sedan gotta dig åt superbilen i smått eller stort format som om den stod hemma hos dig.

Lamborghini lovar att samma sak kommer kunna göras med resterande modellprogram så småningom.

Här är fyrhjulsdrivna Huracán EVO Spyder som visades upp på Genève-salongen förra året. Nu är det dags för den bakhjulsdrivna modellen. V10-motorn ger 640 hk i ovanstående spec vilket ger blixtrande prestanda: 0-100 på 3,1 sekunder och en toppfart på 325 km/h!

Delad nyhet är dubbel glädje!