Gemballa Mirage GT kraschar hårt på Manhattan – flyr från olyckan

Minst 7,6 miljoner kronor åt skogen… Det du ser är en Porsche Carrera GT ombyggd av Gemballa till en “Mirage GT”. Den första filmen är från en övervakningskamera som fångade smällen, den andra är från en person som filmade från trottoaren när föraren trots kraschen bestämmer sig för att det är en bra idé att försöka fly. Det gick inte, ta en titt i filmen så ser du hur snett framhjulet står. Lite längre ner på 11:e avenyn omringades bilen av poliser och föraren gav upp. Han arresterades för att ha stuckit ifrån olycksplatsen och det kan nog bli en dyr historia på flera sätt… Se film här under!

Här är bilen medan den var hel:

Som en liten sidestory så var vi ett team från tidningen Bilsport i Tyskland 2007 där vår förare Jocke Qvarnström var den enda med racinglicens som var välkommen att köra bilen. Filmen finns kvar om än i sämre kvalitet, se den här:

Bilden överst: Ronniecnyc

Delad nyhet är dubbel glädje!