För bara 320.000 kronor kan du köpa denna Lamborghini Aventador

“The cleanest, most beautiful tribute… “/../”Lamborghini Aventador/Huracan I have seen in a long time for this price”. Beskrivningen säger det mesta (om säljaren).
Motorkåpan där bak har en plakett som genom glaset tydligt visar att det är en “2016 Lamborghini Aventador 7,0 liter V12”, men lyfter man den främre huven står det “CORVETTE 900 HP” med stora bokstäver på en gul motorkåpa på en V8. Nåt är lurt här, och du som inte redan avslöjat karosslinjerna som hittepå-Lambo kanske anar vartåt det barkar nu. 

Under skalet döljer det sig en Pontiac GTO som bekant producerats med Corvette-maskin. Den här är dessutom kompressormatad och det ingår även en flaska “NOZ” för de där riktigt spännande ögonblicken när man står sida vid sida med en Tesla Model 3 vid rödlyset… Bilen ligger till salu på eBay och priset 320.000 kronor verkar ha varit för mycket för ingen nappade på att buda. Skumt?

Delad nyhet är dubbel glädje!