Max pimpar okända människors bilar med kartong och tejp nattetid

Har inte du också ofta drömt om att vakna och se din bil fullutrustad med ett fläskigt kjolpaket, en fet bakvinge och stöddiga luftintag i huven? Kanske inte om de var gjorda i kartong…

Max Siedentopf är en skön snubbe med många konstnärliga och lite udda idéer i bagaget. Kanske har du hört talas om att det någonstans i den afrikanska öknen spelas Totos dänga “Africa” 24 timmar om dygnet, helt på solenergi? Det är Max påfund.

Det är det också att smyga runt på Amsterdams gator och utrusta intet ont anande bilisters pärlor med kjolpaket och spoilers i kartong och tejp. Säkert skulle han få en och annan käftsmäll om bilägaren överrumplade honom, men han har förstås en väl genomtänkt anledning till tilltaget.
– Individualitet, självförverkligande och status är viktigare än någonsin idag, berättar han för Vice.
– Men av någon anledning individualiseras så ordinära saker som bilar mindre och mindre, trots att det hade kunnat vara ett bra sätt att förverkliga sig själv. Jag tänkte göra folk en tjänst genom att ge dem en customtillverkad superbil.

Vad bilägarna själva tyckte framgår inte, men de borde väl rimligtvis blivit överlyckliga… Vem kan åta sig att hjälpa svenska ägare till tråkiga bilar?

Foto: Max Siedentopf

Här kan du hitta mer av Max konst!

Delad nyhet är dubbel glädje!