Alla filmer från Summer Meet 2019

Vi slår ihop paketen och laddar in alla redan publicerade och kommande filmer från årets Summer Meet på den här sidan. Enjoy! Sist ut – Sandors BMW med påställd M50-maskin!

GoPro-slakt och bakdäcksexplosion när Sandor gav stålet

Sandor hade tänkt döda sin M50-motor under Summer Meet, men det enda som gick till skroten var bakdäck och min GoPro 7 Black som hamnade i vägen för exploderande däckrester och snurrande bakdäck.

Cummins, för fan!

Cummins, för fan! Det sägs att publiken fortfarande inte har hittat ut ur molnet… Bjässen sparade inte på sotet under Summer Meet förra helgen. En Dodge Ram med beryktade Cummins-dieseln under jättehuven, påställd för maximal show och med en oblyg chaufför bakom ratten. Jättemackorna störande långt utanför hjulhusen, precis som det ska vara när man vill se störst och argast ut på gatan!


Axels 468 Big block på Summer Meet 2019

Axel från Orsa tog med sig sin snygga “köpa-glass-bil” till Summer Meets burnoutstrip, en Chevrolet Bel Air -55 med 468 Big block under huven. Det blev en rad rökiga uppvisningar i däcksvineri men allt gick inte som smort. Som tur var fanns det redan nerskitade mekaniker i publiken som gärna ryckte in för att showen skulle gå vidare!


Edvins 1.000-hästars BMW E21

Edvin kom ut ur garderoben i helgen med sin nybyggda BMW E21 turbo som laddar ohyggliga 1.000 hästar sisådär. Att röklägga Hälla var inga problem, det var värre att se vägen framför sig!


Bonnvischans dieselrökare på Summer Meet 2019

Visst är det vackert när motorburen ungdom räddar gamla veteranbilar och vårdar dem ömt? Nej nej nej, vi snackar inte om Bonnvischan Racing. Kolla trion som skrotkungen Robert Johansson hade med sig på en fet Peterbilt till Summer Meets burnoutraka i helgen. Gängets favoritmaskiner är uppstressade Mercedes-dieslar som viner och ryker, och det läggs mer pengar på soppa och begagnade däck än putstrasor och vinylglans.


Ett besök på flygfältet

Något tveksamt väder, men god uppslutning på Johannisbergs Flygfält undet tidiga torsdagen. Här är några nedslag!


Teaser från en 7-jäkla burnoutfest på Hälla…

Alltså wow. Tanken var att inte lägga ut nåt halvdant, men vilken burnoutfest ikväll på Hälla! Det bjuds därför en teaser, och en uppmaning att följa oss för att se det kompletta materialet lite längre fram. Det finns gott om godbitar… Tyvärr blev vår fina nya GoPro överkörd av en 1.000-hästars BMW (se filmen) och minneskortet verkar helt omöjligt att sparka liv i. Men vad gör det, resten av materialet blev guld! Så – följ oss för mer lattjo från Västerås Summer Meet 2019 utan störande musik i bakgrunden! Puss! <3


1.200 hjulhästars 2JZ-monster i Volvo – och blågul rök!

1.200,8 hästkrafter i en Volvo! När Tony Gustavsson sprängde sin 16-ventilsmotor för två år sen var han inte bitter, för han hade redan lagt en beställning på en 2JZ-maskin. “I´ll be back” sa han redan då – och igår var han det. Med Fredrik “Hinken” Henriksson bakom ratten bjöd han på en gulblå show, och hela maskinen satt kvar i bilen när röken lättade. Snyggt! Följ Sportbilen för mer film från Västerås Summer Meet 2019!


Hammarbyrampen 2019

(se 2018 här)- och massor av fler burnoutvideos från Hälla! Stay tuned här, på Facebook eller på Youtube

Delad nyhet är dubbel glädje!