Nya BMW 8-serie Gran Coupé – här är första glimten

BMW fortsätter modelloffensiven inom lyxsegmentet då man adderar en tredje variant till 8-serien. Den nya BMW 8-serie Gran Coupé är en elegant, fyradörrars sportbil och lanseras i september i år. Bilen har världspremiär på evenemanget BMW Group #NextGen i München om en dryg månad, men redan nu bjuder man på en första glimt.

Efter lanseringarna av BMW 8 Series Coupé och BMW 8 Series Cabriolet visar man nu en första glimt av den nya BMW 8-serie Gran Coupé. Denna fyradörrars sportbil med elegans och interiör i modern lyx är nu i den sista utvecklingsfasen innan serieproduktion påbörjas. Nykomlingen har världspremiär under evenemanget BMW Group #NextGen, som arrangeras på BMW Welt i München den 25-27 juni.

Den nya BMW 8-serien Gran Coupé bjuder på en rymlig bakre del. De två extra dörrarna och utrymmet för passagerare, kombinerat med den utökade hjulbasen och ökad komfort gör den nya BMW 8-serien Gran Coupe till en finfin spelare för både daglig körning och längre resor.

BMW 8-serie Gran Coupés världspremiär kommer att vara en av höjdpunkterna i öppningsceremonin under evenemanget i München. Några månader senare, i september 2019, påbörjas den globala lanseringen av nykomlingen.

Källa: BMW

BMW M850i xDrive på Magny-Cours
BMW M850i är tillbaka – här får du veta allt

Delad nyhet är dubbel glädje!