Volvo 245 med Lamborghini V10 – Peter Björck förstås!

Vi har sett honom i en sjövild Toyota Supra, en exakt lika sjövild Volvo 245 med Supra-motor – och sen klev han upp till en Lamborghini Gallardo som han dubbelturbotrimmade. Men nu har Peter Björck återigen vänt blicken mot sin gamla 245:a som gått brett runt många banor (med en “hund” i bagaget). Den har han satt en begagnad Lamborghini Gallardo V10-motor från en sönderkörd GT2-racer i – men än är den inte komplett. Om du gillar konceptet så kolla på filmen och dela den gärna så fler får upp ögonen för den! Är intresset tillräckligt stort kanske han lägger ner tiden och pengarna som behövs för att få ut den på banorna. Tänk det ylet tillsammans med 245:ans vackra aerodynamiska linjer! 🙂

Här är bilen med Toyota Supra-maskin:

Delad nyhet är dubbel glädje!