Elektrisk enduro-hoj till Sverige

Light Bee är den första elektriska endurohojen med mittmonterad motor, det ger bra vridmoment och perfekt viktfördelning. Nu lanseras den i Sverige – och provkörningar hålls i helgen i Stockholm!

Den elektriska enduro-hojen Light Bee har utvecklats sedan 2014 av 40 ingenjörer backade av 30 miljoner dollar i kapital. I år lanserar Sur-Ron sin första elektriska motorcykel, Light Bee. Sur-Ron har idag 100 anställda och en fabrik som till hälften är robotiserad.

Priset i Sverige är 56 000 kronor inklusive moms. Under en kort lanseringsperiod i mars erhåller de första köparna en ambassadörs-rabatt på 30%. Motprestationen är att de låter sina kompisar provköra och att sprida körglädjen i sina sociala nätverk. Kan man tänka sig det är det rabatterade priset 39 200 kronor inklusive moms.

Light-Bee passar lika bra för full action som för att fridfullt glida fram i naturen. Provkörningar sker i Stockholm 10:e och 11:e mars. Anmälning för provkörning görs på https://ridesurron.com/test-drive/. Antalet platser är begränsat.

Källa: Sur-Ron

Delad nyhet är dubbel glädje!