Investera i japanska klassiker eller testa sportsbetting

Motorsport och bilar erbjuder möjligheter för investeringar, satsningar och spel. Det växande intresset för den årliga bilshowen för klassiska japanska bilar JCCS i Long Beach i Kalifornien, pekar på att det stigande värdet på dessa japanska skönheter erbjuder investeringsmöjligheter. Vad sägs om en miljon dollar för en Toyota 2000GT till exempel? I år ägde den 13:e showen rum, med en stor samling entusiaster som kom för att njuta av årets utbud.

(Tyvärr har killen med kameran ingen vidare koll, men stäng av ljudet och njut av bilderna)

I den här artikeln tar vi en titt på hur man kan ha kul med motorsport och tjäna pengar på samma gång, med investeringar och spel; både det växande intresset för japanska bilar och olika typer av sportsbetting på motorsport-evenemang är bra exempel på detta.

Ett växande intresse för japanska bilar
Bilshowen för japanska bilar i Long Beach i Kalifornien har växt i intresse över de senaste åren, och nostalgiska exemplar ökar i pris på marknaden – både superbilarna från tidiga 90-talet och klassiker som Toyota Corolla ökar i popularitet. Årets bilshow, som vanligt arrangerad av det hängivna paret Terry och Koji Yamaguchi, bjöd bland annat på en mossgrön 1972 års Isuzu 117 XE och en solgul 1970 Datsun 240Z i perfekt skick – tidigare ägd av Datsuns direktör, Herr K.

Det är mycket som pekar på att utvalda japanska bilar är en bra investering just nu. Vi har chansen att vara tidigt på plats för att göra kap, innan trenden tar full fart. Här är åtta bilar som högst troligt står inför ett ökande värde:
– Mazda Cosmo (exemplar har sålts för 264.000 dollar)
– Subaru SVX
– Honda NSX
– Honda S2000 (orörda exemplar)
– Toyota Supra MKIV
– Toyota MR2
– Nissan 240Z
– Toyota 2000GT (1,2 miljoner dollar såldes en för 2013 – dyraste japanska bilen någonsin!)

Det finns förstås många många fler. Har du en orörd Skyline (gärna GT-R) till exempel? Då kan du troligtvis skatta dig lycklig!

Men alla är vi inte samlare, utan vissa av oss föredrar att spela på motorsporter med sportsbetting. När man satsar på odds behöver man inte tänka på förvaring och dyrt underhåll!

Liveodds för motorsport

Nu vänder vi blicken mot dagens heta spelfavoriter. Sportsbetting är ännu ett spännande alternativ för de som vill ha kul med motorsporter och kanske tjäna en slant på samma gång. Med VM runt hörnet sitter det fint med en Ladbrokes bonuskod, som ger dig mer för pengarna när du spelar på motorsporter. Du kan få upp till 1000 kronor i bonusspel med några få klick, och snart är det dags för Nascar Cup Championship 2017 och VM i Rally, med talanger som Sebastian Ogier och Thierry Neuville redo att trycka gasen i botten.
Så, nu när du vet att japanska klassiker stiger i värde och att det finns underhållande sportsbetting kanske du har fått några idéer angående hur du kan ta din passion för motorsport till nästa nivå? Gasen i botten!

Delad nyhet är dubbel glädje!