Casha in och köp en fet sommarbil

Så här i sommartider skulle det väl sitta fint med en sportbil att glida runt i? Vilket lyxåk köper du?

Vilket lyxåk skulle du köpa om du vann en större jackpott på till exempel MegaMillions där jackpotten ofta kommer upp i miljardbelopp. Kanske en Ferrari, Lamborghini eller varför inte göra som boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather och köpa en svensktillverkad Koenigsegg CCXR Trevita med en prislapp på nätta 50 miljoner kronor?

Tyvärr om du är sugen på den svensktillverkade superbilen så finns denna supersportbil bara i två exemplar, Koenigsegg hade från början tänkt sig att bygga tre exemplar av bilen men nöjde sig tillslut vid just två exemplar.

Kanske är det inte en av de säkraste investeringarna att köpa en ny sportbil då den fort tappar i värde, men det kan finnas ett bra investeringsvärde i äldre bilar, och då speciellt i modeller likt Bugatti och Bentley. Under 2013 såldes en Mercedes-Benz W196 från 1954 för rekordsumman 19,6 miljoner pund, vilket i svenska kronor är en bit över 200 miljoner kronor. Men så kördes kärran också av F1-legenden Juan Manuel Fangio. Skulle du investera över 200 miljoner i en 60 år gammal bil om du hade möjligheten?

Ja, möjligheterna är oändliga om du skulle ha lyckan på din sida och kamma hem en jackpott modell större på något av alla lottolands populära lotterier.

Varför bara nöja sig men en eller ett par bilar? Plockar du hem en miljardjackpott på lotto så kan du fylla ett helt parkeringshus med lyxbilar, eller kanske eventuellt skapa ditt egna bilmärke.

Källa: Lottoland
Bild: Koenigsegg

Delad nyhet är dubbel glädje!