Site icon www.sportbilen.se

Svensk säljstart för Hongqi E-HS9 Exclusive Long Range

Den helelektriska lyxsuven kan nu fås med marknadens största batteri. Svenska priser nedan!

Hongqi E-HS9 Exclusive lanseras nu i en Long Range-version på den svenska marknaden. Som namnet antyder är Hongqi E-HS9 Exclusive Long Range utrustad med ett större batteri vilket har en kapacitet på 120 kWh – det största batteriet i en personbil på den svenska marknaden.

Med det nya batteriet har den sexsitsiga Hongqi E-HS9 Exclusive Long Range en räckvidd upp till 515 km (WLTP kombinerad) och en motoreffekt på 515 hk. Den nya modellen får också hjul med nya 22-tumsfälgar, ljudsystem med fyra extra högtalare (totalt 16 högtalare) samt Aromatherapy doftpaket med fyra olika dofter.

Detta utöver den redan omfattande utrustningsnivån i Hongqi E-HS9 Exclusive, som bland annat inkluderar fyrhjulsdrift, luftfjädring, ventilerade premiumsäten i nappaläder med massagefunktion, infotainmentsystem med tre 16,2-tumsskärmar samt en rad säkerhets- och förarassistanssystem.

Hongqi E-HS9 Exclusive Long Range kostar från 1 349 000 kr inkl moms och har säljstart den 15 maj 2023.

Hedin Bil är exklusiv återförsäljare av Hongqi i Sverige. Distributör för Hongqi i Sverige och Nederländerna är Hedin Premium Car.

Källa: Hedin Bil

Exit mobile version