Porsche Taycan i kolfiber

GnB Tech GmbH i Recklinghausen har i mer än 10 år erbjudit krävande kunder balla lösningar, den här följer den inslagna linjen. Elektriska sportbilen Porsche Taycan har fått karossdelarna utbytta mot kolfiber under namnet Jäger! Kolla in de läckra bilderna här under.

Fälgarna kommer också från företaget som skapat en egen design. Formatet är 21 tum på höjden; 9 tums bredd fram och hela 11 bak.

Viktbesparingen på bilen är 45 kilo vilket ytterligare adderar på prestandasidan på en redan snabb bil.

Det är solklart att elektriska bilar kommer ta över de som är bensindrivna eller dieseldrivna, det har företaget tagit fasta på. Genom att erbjuda sina allt mer krävande kunder det allra bästa har man nått en ny kundgrupp där både prestanda och miljötänk går hand i hand. Och det är ingen slump att Porsche hakar på trenden, det gör även andra biltillverkare.

I bräschen går Tesla men Rimac är hack i häl med innovationer utöver det vanliga, just därför har Porsche köpt delar av Rimac och många av de tekniska lösningarna har landat i Taycan. Framtiden ser minst sagt ljus ut och många företag som utvecklar eftermarknadstillbehör kommer ha mycket att hämta! Ta en titt på bilderna nedan, det är en mindre orgie i kolfiber som både ser bra ut och lättar fordonet på onödig vikt. På bilen under har backspegelkåpor tillverkats i det fina materialet, “tanklock” eller snarare laddningslucka, handtag runt om, huven, framskärmarna, delar av akterpartiet och mycket mer.

Ögongodis! För den som undrar vad det kostar så kan vi nog dessvärre fälla klassikern “i så fall har du inte råd”. En Taycan kan man visserligen få för under miljonen i inköpspris, men vill man ha en vassare version så kan det kosta betydligt mer än det dubbla. Och handgjorda kolfiberdelar har aldrig varit billiga! Har du ändå bestämt dig för att du behöver det här finns det alltid möjligheten att https://lanapengardirekt.nu/. Men glöm inte att jobba ihop slantarna i slutändan för annars kan det bli trist!

Mer info hittar du på företagets webbsida

Delad nyhet är dubbel glädje!