Svensk återförsäljare för Barracuda Wheels

Inom kort kommer den svenska marknaden att kunna köpa exklusiva fälgar från den schweiziska fälgtillverkaren Barracuda Racing. Barracuda har idag ett hundratal nätverk av distributörer runt om i hela europa.

För den svenska marknaden kommer svenska ABS Wheels att representera utbudet i februari.

– Vi ser att segmentet från kunder med bilar i miljonklassen börjar söka sig till eftermarknaden, det är en trend som ändrats genom åren. Samarbetet med Barracuda ger oss tillgång till extremt påkostade modeller säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD och ägare.

Barracuda Wheels har ett stort sortiment för exklusiva bilar, bland annat Porsche och Ferrari. Företaget har även andra modeller som passar vanligare bilmärken dock ligger ABS Wheels fokus på att ta in det dyrare segmentet.

Delad nyhet är dubbel glädje!