Sälj din begagnade bil – låt handlare buda på den!

Bilsajten Wayke fortsätter sin satsning på privatmarknaden för begagnatbil och lanserar nu “Sälj din bil till handlare”, en tjänst där särskilt utvalda bilhandlare får buda på din bil. Du har garanterat ett bud från en Waykecertifierad* handlare inom 48 timmar efter att du lagt upp bilen.

Tjänsten är tillgänglig för de som vill sälja sin bil som är högst 10 år gammal, gått under 20 000 mil och är svensksåld.

Waykes Sifostudie visar att det finns få saker som svenskarna tycker mindre om än att sälja sin begagnade bil. Att stuka foten är mer önskvärt än att behöva sälja bilen enligt studien, tanken är att den nya tjänsten ska råda bot på detta.

– Nu slipper du skambuden och allt annat som är jobbigt med att sälja bilen. Du säljer bilen till högstbjudande handlare med några klick och undviker på så vis all den osäkerhet som är synonymt med andrahandsmarknaden, säger Martin Fransson.

Fler än tusen svenskar har lagt ut sin bil på Wayke sedan betaversionen släpptes i december. Nu släpps tjänsten i skarp version och Wayke räknar med att cirka 1000 bilar per månad ska gå denna vägen. I framtiden ska även tjänsten inkludera att handlaren hämtar upp bilen hos säljaren, hela försäljningen ska kunna ske från soffan.

De handlare som vill buda på bilarna måste först bli Waykecertifierade och bedöms utifrån:

– Tillgänglighet
– Svarstid
– Kundfokus

https://www.wayke.se/salj-till-handlare lägger du enkelt upp din bil och inväntar bud från handlare.

Källa: Wayke

Delad nyhet är dubbel glädje!