På tisdag kan du boka nya Supra i Sverige

Toyota Supra är tillbaka. En helt ny generation av världens mest kända sportbil har världspremiär på bilsalongen i Detroit 14 januari. Och redan dagen därpå öppnas möjligheten att reservera nya Toyota GR Supra i Sverige.

Kraft, prestanda och precision har gjort Toyota Supra till en legendarisk sportbil sedan debuten 1978. Och trots att det är 17 år sedan produktionen upphörde är modellen fortfarande en ikon i bilvärlden – men nu är det tid för återkomst.

Med världspremiär på bilsalongen i Detroit 14 januari 2019 inleds ett nytt kapitel i bilvärlden – och redan dagen därpå, 15 januari 09:00, öppnas möjligheten att reservera helt nya Toyota GR Supra i Sverige.
Antalet bilar är mycket begränsat och reservationen görs på internet via Toyota.se där personen väljer exteriörlack och betalar en reservationsavgift om 20 000 kronor.

Pris, tekniska specifikationer och ytterligare information om nya Toyota GR Supra offentliggörs i samband med världspremiären 14 januari.

Intressenterna av nya GR Supra rekommenderas på förhand skapa ett konto på MinToyota på Toyota.se (https://www.toyota.se/#/publish/my_toyota_login) samt vara förberedda inför försäljningsstarten 09:00, 15 januari 2019.

Källa: Toyota

Supra MKIV -94 klubbades för över en miljon kronor

Läckt film på nya Supran:

Delad nyhet är dubbel glädje!