Anar du vad som döljer sig under karossen? Då är du grym!

Det här är inte en Lamborghini Aventador i mustiga Arancia Argos-orange, under den tämligen Lamborghini-lika ytan döljer sig något helt annat. Om jag ger ledtråden fyradörrars japansk sedan med musikklingande namn – vågar du dig på en gissning? Svaret och fler bilder finns här under!

Nä – några skalenliga proportioner handlar det inte om, och det är uppenbart fel grundformer för att det ska gå att förväxla den med den äkta varan. Men för den som är lite lagom skelögd, halvfattig och modig kanske det här är rätta vägen att gå!

Under de kärleksfullt framsnidade glasfiberdelarna döljer det sig en framhjulsdriven Honda Accord med ursprungligen fyra dörrar(!). Företaget som står för snickerierna heter Executive Modcar Trendz och återfinns i indiska huvudstaden Mumbai och de kan även åta sig uppdraget att bygga en Batmobile av din Mercedes S350. Möjligheterna äro oändliga, men jäklar – ibland kanske det är bättre med pengarna på banken!

Delad nyhet är dubbel glädje!