En dag kvar – och denna Supras pris ligger nu på 800.000 kronor

En ny Supra ser snart dagens ljus vilket vi visade bilder på häromdagen, men den gamla klassikern MKIV blir aldrig utdaterad. Inte ser den ut att bli billigare heller! Kolla bara in den här som auktioneras ut just nu. Med en dag kvar på budandet leder 90.000 dollar – 800.000 kronor! Det är en lågmilad (1.240 mil) av 1994 års modell, med twinturbo och manuell låda. Vänsterstyrd dessutom – alla dessa ting sätter ett kryss i önskelistan för drömversionen av Supra.

Däcken (Bridgestone Potenza) har koden för 1994 så även de är helt original. 17-tumsfälgar var ”fett” på den tiden! Fett även under huven – beryktade 2JZ-GTE som är en rak sexcylindrig drömpjäs för trimmare. Original med dubbelturbo som ger den 320 hk vid 5.600 varv. Växellåda: 6-växlad Getrag V160 med Torsen-diff på bakaxeln.

Här kan du följa auktionen och läsa mer

Doug DeMuro om Supra MKIV Turbo -94:

Delad nyhet är dubbel glädje!

Ett svar på “En dag kvar – och denna Supras pris ligger nu på 800.000 kronor”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.