Roa dig med bilspelautomater på beachen

När sommaren kommer så kan man längta till stranden och det oavsett om man har barn som tjatar om att få bada eller inte. Här är några speltips!

Det går alldeles utmärkt att ta med sig mobiltelefonen och spela på en kvalitetssajt som Royal Vegas svenska casino som erbjuder spel både för desktopdatorer och för bärbara enheter. Det är bara att slå sig ner på ett badlakan eller i en solstol för att blanda dopp och simturer med galet coola spel.

Motorspel utan hjärna är det bästa för beachen
När man vill slappa på stranden så kanske man inte riktigt orkar med spel som kräver alltför mycket tankeverksamhet som till exempel blackjack. Royal Vegas är ett bra val för dig oavsett om du vill gnugga geniknölarna och spela poker eller om du är intresserad av spelautomater med racertema för här finns Microgamings coola slots med flera val för den som tycker om ljudet av motorer som “revvar” i takt med hjulen som snurrar fram vinster.

Kanske har du redan testat Racing for Pinks. I det här spelet så får man 5 hjul att snurra och hela 243 vinstvägar som löper kors och tvärs över hjulen. Temat bygger på amerikanska muskel-åk och Microgaming har verkligen lyckats fånga den farliga känslan av olagliga race någonstans i södra USA.

Namnet på spelet kommer just från uttrycket “racing for pinks” som är slang för de rosa ägarpappren som de som kör racen ska offra sina liv för. Vinner man racet så får man ju motståndarens bil.

Nu kanske du inte vinner en bil på det här racerspelet men det är en slots som kan ge en fin kontantvinst som du eventuellt kan lägga på glass efter badet…

Ett annat coolt Microgaming-spel med bil-tema är Good to Go som handlar om Formel 1. Om du känner till och får en kick av namn som Button, Hamilton och Vettel så ska du inte missa det här spelet. Det är helt enkelt ett måste för den som gillar spel med racingtema.

Med 5 hjul och 9 vinstlinjer så får man coola symboler som de klassiska flaggorna i svart och vitt, de feta däcken, och mer. Wild-symbolen är givetvis en pit girl vilket kan ses som lite komiskt med tanke på att många är överens om att det där med grid girls är en förlegad sak. Men det tänker man förstås inte så mycket på då man drar loss hjulen och får bonussymboler, scatters och glada pit girls som ger fler vinster.

Men hur går det med barnen om du spelar bil-spel?
Om du nu har tagit med dig de små till stranden så ska du veta att det bara är 7 % av föräldrar med barn upp till tolv år som uppger att de har tappat uppsikten över badande barn på grund av mobiltelefonen. Det är alltså inte en så stor risk som det kan verka, men samtidigt så kan det nog vara klokt att ta med en annan vuxen så att ni kan turas om att spela spel och att hålla ett öga på de små som inte tycker att man behöver ta någon paus från vattenlekarna.

Delad nyhet är dubbel glädje!